Vrienden en sponsoring

Stichting Sinterklaas in Duivendrecht is een vrijwilligersorganisatie die verschillende activiteiten organiseert in de periode tussen de intocht van Sinterklaas en 5 december. De stichting is afhankelijk van inkomsten uit collecte, crowdfunding, sponsoring en subsidies. Daarom is het nu ook – op veler verzoek – mogelijk om  ‘vriend’ te worden van Sinterklaas in Duivendrecht. En het mooiste is : iedereen kan vriend worden! Of je nu een particulier bent of een bedrijf!

Als vriend lever je jaarlijks een financiële bijdrage aan de stichting Sinterklaas in Duivendrecht. Met de extra middelen die we op deze manier genereren kunnen we de intocht en andere activiteiten nog beter organiseren. Door vriend te worden laat je bovendien je verbondenheid met dit mooie kinderfeest zien en zorg je ervoor dat we dit nog heel lang kunnen blijven organiseren!

Alle vrienden van Sinterklaas in Duivendrecht worden vermeld op deze pagina van onze website en ook tijdens de intocht zullen de namen zichtbaar zijn. Wil je vooral een anonieme vriend van Sinterklaas blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Ik wil graag vriend van Sinterklaas worden. Wat moet ik doen?

 • Je kunt kiezen voor deelname met een bedrag van 50 euro, 100 euro of een hoger bedrag dat jezelf bepaalt.
 • Maak het bedrag over op rekeningnummer NL 92 RABO 0372 2968 15 t.n.v. Stichting Sinterklaas in Duivendrecht.
 • Vermeld bij je overschrijving bij de omschrijving:
  • Vriend van Sinterklaas
  • De naam die je vermeld wilt hebben op onze website en tijdens de intocht
  • Je e-mailadres
 • Vervolgens ontvang je van ons jaarlijks een mail waarin we je verzoeken om je jaarlijkse bijdrage over te maken
 • Wil je geen vriend meer zijn of je jaarlijkse bijdrage aanpassen? Stuur een mail naar de secretaris van de stichting

Wil je met je bedrijf vriend van Sinterklaas worden? Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren! Laat het ons weten en wij nemen direct contact met je op.

De vrienden van Sinterklaas in Duivendrecht!