Sponsorpunten voor Sinterklaas in Duivendrecht!

De komende tijd kun je sponsorpunten sparen bij je lokale PLUS supermarkt en hiermee kun je Sinterklaas in Duivendrecht steunen!

PLUS Wagner in Duivendrecht heeft 12.500 euro beschikbaar gesteld om te verdelen onder lokale stichtingen, verenigingen en clubs. Wij doen ook mee en tot 13 november kun je je sponsorpunten aan ons doneren om bij te dragen aan een fantastische intocht voor jong en oud. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een sponsorpunt. Deze kun je vervolgens inleveren op www.plus.nl, maar als je dit te veel werk vindt dan mag je de sponsorpunten ook in de collectebus stoppen die bij de Eeterij staat. Wil je meer uitleg of sponsorpunten liever persoonlijk inleveren? Stuur ons een mail!

LET OP: Zelfs als je niet bij PLUS Wagner je boodschappen haalt kun je je stem alsnog aan ons doneren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.